انجام ۱۰ پرواز از مدینه به مشهد در روز جاری (۶ تیر ۱۴۰۴) فراجا اعلام کرد: عدم تغییر در سیاست‌های فراجا درباره طرد اتباع غیرمجاز اسامی فرآورده‌های بهداشتی و تمیز کننده غیرمجاز منتشر شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: ذره‌ای در مسیر خدمت مجاهدانه و مخلصانه به مردم کم نگذاریم متروی تهران فردا رایگان است (۷ تیر ۱۴۰۴) دستور اخراج همه اتباع غیرمجاز از کشور صادر شد (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان ۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش‌های ۵روزه در ۱۰ استان (۶ تیر ۱۴۰۴) آزمون جامع دکتری در دانشگاه آزاد حذف نشده است ۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود
سرخط خبرها

ماجرای سوءقصد به روحانی جوان کرجی چه بود؟| ضارب: یار امام زمان هستم

  • کد خبر: ۱۱۹۱۲۳
  • ۰۷ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۲
ماجرای سوءقصد به روحانی جوان کرجی چه بود؟| ضارب: یار امام زمان هستم
مدیر روابط عمومی اوقاف و امور خیریه استان البرز گفت: غروب رو گذشته در مراسم پنجشنبه‌های شهدایی که در آستان مقدس امامزاده محمد (ع) حصارک کرج در حال برگزاری بود، روحانی جوان سخنران و قاری زیارت عاشورای این مراسم توسط فردی مورد سوء قصد جانی قرار گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، علی علی‌اکبری افزود: مراسم پنجشنبه‌های شهدایی هر هفته در بقاع متبرکه به خصوص بقعه متبرکه امامزاده محمد (ع) حصارک کرج با حضور خانواده شهدا و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه این مراسم با هماهنگی هیئات مذهبی، مرکز افق امامزاده و بنیاد شهید برگزار می‌شود، اظهار داشت: در حین برگزاری مراسم شخصی که پیش از این هم اقدام به قطع‌کردن سیم‌های شبکه صوتی مراسم کرده و در پی جلب توجه بود، با برنامه‌ریزی قبلی طلبه جوان این مراسم را به نام «سید مجتبی حسینی» مورد ضرب و جرح قرار داد.

علی اکبری در خصوص چگونگی وقوع این ماجرا گفت: فرد ضارب در حین قرائت زیارت عاشورا در یک لحظه موفق به نشستن در کنار این روحانی جوان می‌شود و در همین هنگام چند ضربه چاقو به پهلو و کمر این طلبه می‌زند.

وی افزود: بعد از این اتفاق با توجه به اینکه بسیجیان و خادمان شهدای حاضر در این مجلس حضور داشتند، تلاش می‌کنند و در تعقیب و گریز فرد ضارب را دستگیر می‌کنند و در تماس با پلیس او را تحویل نیروی انتظامی می‌دهند.

علی اکبری اضافه کرد: همچنین طلبه جوان از طریق اورژانس به بیمارستان شهید مدنی منتقل می‌شود که در ملاقات با این طلبه حال جسمی این طلبه مساعد گزارش شده است.

وی با بیان اینکه فرد ضارب از یکی از استان‌های دیگر به البرز آمده است، گفت: در پی اطلاعاتی که از مجموعه بقعه به دست آوردیم ضارب ظاهرا ایرانی است و در اظهارات اولیه مدعی شده من یار امام زمان (عج) هستم.

علی اکبری که به عنوان رییس بسیج مداحان شهرستان کرج و معاون اجرایی بسیج مداحان استان البرز نیز فعال است، گفت: بعضی از افراد در پیام‌هایی که در فضای مجازی گذاشته بودند تعداد ضاربان را بیش از یک نفر اعلام کرده اند یا گفته اند از اتباع و یا سایر فرق دینی بوده است.

علی اکبری از مداحان و هیات‌ها  در آستانه ماه محرم خواست که این اقدامات را انجام ندهند، زیرا دشمنان در پی ایجاد تفرقه بین مسلمانان کشور‌های همسایه ایران هستند.

وی با تاکید بر اینکه وحدت ما بیش از هر چیزی دشمنان را اذیت می‌کند، گفت: هر فردی که اقدام به انتشار مطالب یا اخباری در فضای مجازی می‌کند ابتدا از مراجع مربوطه در خصوص صحت یا سقم مطلب پیگیری کند و سپس مطلب را منتشر کند تا بهانه‌ای به دست دشمنان ندهیم و در زمین دشمن بازی نکنیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->